دیروز بالاخره یه اتفاق واقعاً خوشحالکننده افتاد توی زندگیم. پس از مدتها تونستم قسمت جدیدی از اتک آن تایتان رو ببینم.
واقعاً خوشحالم. توی دوراهی عجیبیام. که آیا باید خوشحال باشم که داره تموم میشه یا ناراحت؟ حدسم اینه که فعلاً که داره پخش میشه و به سمت پایان حرکت میکنه باید خوشحال باشم. بعد از اینکه کلا تموم شد زمان ناراحتیه.
باورم نمیشه که گاهی اوقات تنها دلیل شادیم توی زندگی یا شاید تنها دلیل خوشحالی از زنده بودن این باشه که میتونم از یه سری کتابها، بازیها، سریالها، فیلمها و انیمهها لذت ببرم.
وقتی که دارم این همه لذت میبرم بابت اینکه به صورت غیرقانونی دارم از این محتواها استفاده میکنم یکم عذاب وجدان میکشم. فکر کنم آخر عمرم باید واسه هر کمپانی بزرگ سرگرمی (وارنر براز، نتفلیکس، یوبی سافت، راک استار و …) چکهای چند هزار دلاری بفرستم تا جبران بشه (تازه اگه بخوایم تورم و سود حساب کنیم که یه عالمه میشه).
جدیداً خیلی میل به سفر و دیدن جاهای دیگه (مخصوصاً طبیعت و جاهایی که آب دارن، مثل ساحل و رودخونه و آبشار) در من تقویت شده. علاوه بر تمام جاهای که دوست دارم ببینم حتماً یه روز میرم ژاپن که Attack on Titan Theme Park رو ببینم.
به شکل متعصبانه و شدید به چیزها یا کسانی مثل نولان و اتک آن تایتان علاقه دارم. چیز افتخارآمیزی نیست. شاید بچگانه و ناپخته به نظر برسه. اما این چیزیه که من هستم و نمیخوام سرکوب یا مخفیش کنم.
خیلی زود لیست آهنگهای قشنگش + فایلهاشون رو میذارم که اگه خواستید دانلود کنید. زمان نوشتن این متن هم دارم بهشون گوش میکنم. قبلاً هم زمان ورزش به آهنگهای اتک آن تایتان گوش میکردم.
اوس نوید واسه هر موضوعی نمیره توی ایلستریتور تصویر شاخص بسازه. اینو یادتون باشه. 😉
دیگه الان انقدر طرفدار داره که لینک دانلودش به راحتی پیدا میشه. من سایت دانلودها رو توصیه میکنم. خیلی زود قسمتهای جدید رو میزاره. با کیفیتهای خوب.
در ضمن اگه جزو کسانی هستید که قبلاً با کیفیتهای نه چندان خوب دانلود کردید، میتونید فصلهای قبل رو به صورت یکجا و زیپشده با کیفیت مناسب و صوت دوزبانه (انگلیسی و ژاپنی) دانلود کنید.
راستی. من کلاً توی انیمه نگاه کردن به شدت معتقدم به زیرنویس انگلیسی و دوبله ژاپنی. چون اصل حسش مال دوبله ژاپنیه. و زیرنویس انگلیسی هم به خاطر اینه که مستقیم از ژاپنی ترجمه شده. اما زیرنویسهای فارسی معمولاً از انگلیسی ترجمه میشن و من خوشم نمیاد چیزی که میخوام بخورم چندبار دهنی شده باشه.

حرفهای اسپویلدار
یه نظر هم پیشاپیش بدم. به نظر من ارن عاشق دوستها و همرزمهاش و مردم الدیاست. قطعاً نمیخواد عقیمشون کنه و به فناشون بده.
از همه مهمتر به نظرم ارن عاشق میکاساست. امیدوارم حتماً یه صحنه رومانتیک ازشون داشته باشیم که ما و میکاسا آرزو به دل از دنیا نریم. اگه میکاسا بمیره یا اتفاق بدی براش بیفته، یه اسلحه و یه بلیط یه طرفه به ژاپن میخرم. میرم هاجیمه ایسایاما رو میکشم. #کاملا_جدی
در ضمن به هاجیمه ایسایاما ایمان کامل دارم که اتک آن تایتان رو خوب و تمیز جمع میکنه. مطمئنم. فقط امیدوارم خیلی تلخ نباشه. زیادی هم شیرین باشه جالب نمیشه. مثلاً آخر The Promised Neverland به نظرم دیگه زیادی خوب و خوش بود.
دلم میخواد بعداً، زمانی که اتک آن تایتان تموم شده و من هم بزرگتر شدم برگردم اینها رو بخونم. آرزو میکنم این علاقه بازم وجود داشته باشه.